Shaepot Project Consulting   *Serveis integrals per a projectes
*Gestió intel·lectual de la informació
*Formació i coneixement de l'entorn
  cat esp
     
mecenatge
   
 

Shaepot Project Consulting S.L. és una empresa sensible a la realitat cultural, científica i social del seu entorn ia les dificultats amb què aquest normalment es troba en el seu desenvolupament. Per això s'involucra en la seva tasca de mecenatge elaborant projectes propis i recolzant tot tipus d'iniciatives encaminades al foment i difusió de la cultura, la ciència i la societat.

El seu compromís en el camp de les malalties neurodegeneratives ha conduït a Shaepot a donar suport al projecte "CuidadoresPRO" (www.cuidadores.pro). Plataforma i mitjà de comunicació dedicat a l'assistència i suport de cuidadors d'Alzheimer, impulsant nombrosos projectes científics encaminats a millorar la seva qualitat de vida.

Han estat molts els projectes culturals que s'han realitzat gràcies al suport de Shaepot. Entre ells les iniciatives de "La Porta Clàssica" (www.lpc3.com) i "El petit Magazín" (www.elpetitmagazin.com).

Shaepot, a través de "La Porta Clàssica", una plataforma de dinamització cultural que fomenta la difusió de la música i dóna suport als joves intèrprets, ha realitzat nombrosos cicles de concerts, donat suport a nombrosos grups musicals, organitzat i gestionat concerts, recolzat a moltes iniciatives musicals benèfiques.

"El petit Magazín" representa el voluntat de Shaepot de concentrar tota la seva capacitat creativa i imaginativa en el públic més adequat possible: els nens. Incidint en la millora del seu procés creatiu i infonent valors socials essencials.

…Perquè Shaepot creu que només una empresa amb voluntat de mecenatge és capaç de ser, veritablement, una empresa humana que sap on se situa i cap a on va.

 

 
     
   
 

Vols saber més sobre
"CuidadoresPRO" o sobre
"La Porta Clàssica"?
Vols saber més sobre les
iniciatives de Shaepot?

--> iniciatives editorials de Shaepot

--> visita www.cuidadores.pro
--> info@cuidadores.pro

--> visita www.elpetitmagazin.com
-->
info@elpetitmagazin.com

QR Shaepot Project Consulting