Shaepot Project Consulting   *Serveis integrals per a projectes
*Gestió intel·lectual de la informació
*Formació i coneixement de l'entorn
  cat esp
     
   
 

"Shaepot" està concebut com un nom compost de nova i exclusiva concepció, amb un sentit basat en les intencions fonamentals i fundacionals de la nostra empresa.

Les seves dues paraules són: "Shae" + "pot".

La paraula "Shae" correspon a un nom propi d'origen gaèlic el significat del qual és "admirable", "que és atractiu". Es tracta d'un nom que no té gènere, encara que són més les dones que ho empren, estant atribuït sobretot a la noblesa.

La paraula "pot" significa "receptacle", "terrina", "pot", "espai on té cabuda". Depèn del concepte que el precedeix per a tenir i donar-li sentit i, en aquest cas, atribuïx el continent al contingut de la paraula "Shae".

El resultat final de la seva fusió en "Shaepot" és un concepte de neoformació que es podria explicar com: un lloc continent o espai limitat i definit on se situa l'admiració.
I precisament aquest és el sentit primigeni de la nostra empresa: un espai definit per persones que practiquen l'admiració pel coneixement, per entendre el que ens envolta i ens atreu. Per això ens involucrem en tots aquells projectes que tinguin com resultat l'afegir un poc més de coneixement a un món que, amb aquest, resultarà molt més admirable i fascinant.

 
     
   
 

Tens un projecte? una idea?
Explica'ns-la i la farem realitat!

Tel: +34 93 531 3987
Mob: +34 626 299 193
e-mail: info@shaepot.com

QR Shaepot Project Consulting